Joodse Lezingen
is een onafhankelijk
particulier initiatief
Joodse Lezingen
wil een podium bieden
voor een Joods geluid

ANBI / Giften

De activiteiten van Joodse Lezingen vallen onder Nederlands Israëlische Gemeente De Stedendriehoek.
Deze stichting is door de belastingdienst aangewezen als ANBI instelling.
Als donateur kunt u giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.
Kijk op de website van NIG De Stedendriehoek voor meer informatie, waaronder het beleidsplan van de stichting.

Giften kunnen worden overgemaakt naar rekeningnummer NL70INGB0008023958 t.n.v. N.I.G. De Stedendriehoek te Dieren. Dit is een aparte rekening t.b.v. Joodse Lezingen. Giften worden volledig gebruikt om lezingen in de synagoge van Apeldoorn te organiseren. De kosten van een lezing bedragen € 250.


Een Joods geluid

Een Joods geluid… een synagoge, een rabbijn, een ontmoetingsplaats tussen godsdiensten, een gesprek, luisteren, nieuwe inspiratie…?

Nieuws

Een lezing organiseren kost euro 250,- U maakt zelf de lezingen mogelijk door bij te dragen in de kosten. Uw bijdrage kunt u overmaken op rekeningnummer NL70 INGB 0008 0239 58 t.n.v. N.I.G. De Stedendriehoek te Dieren. Dit is een apart rekeningnummer t.b.v. Joodse Lezingen. Uw giften zijn aftrekbaar van de inkomstenbelasting (zie ook 'ANBI status')

Lezingen organiseren in synagogen door heel Nederland? Apeldoorn….Dieren…..Aalten….etc.?? Het is makkelijker dan u denkt. Het enige dat u nodig heeft is een rabbijn en een synagoge. Wij helpen u graag verder en zullen u ondersteunen met ons platform Joodse Lezingen. Lezingen worden aangekondigd op onze site, distributie van mails en aankondigingen verzorgen wij voor u….

Met ingang van september 2017 valt Joodse Lezingen onder Stichting N.I.G. De Stedendriehoek te Dieren (www.nigdestedendriehoek.nl).